Vrienden van DFS


Sponsoren in de spotlights

Hieronder presenteren we onze gulle sponsoren in alfabetische volgorde. Dankzij hun bijdragen kunnen we onder andere onze optredens bekostigen en ons zangplezier delen met ons publiek, waardoor we onze boodschap kunnen uitdragen.

 

Sincerita, voor klassieke dressuur, harmonie en vertrouwen.

Vanuit kennis over de anatomie en biomechanica, het gedrag van het paard en de interactie tussen mens en paard wordt er gekeken naar wat jij én je paard nodig hebben. Een unieke aanpak met uitzonderlijke resultaten!

www.sincerita.nl

Werumeus Buningstraat 34-36
9721JA Groningen
tel: 050-5276060
www.terts-en-toets.nl

Terts & Toets

Terts & Toets is één van de laatste en tevens grootste traditionele fysieke winkels waar u muziekboeken of bladmuziek in zijn geheel kan doorbladeren. 
Zijn de bladzijden niet doorschijnend, is het niet te priegelig gedrukt, bevat het geen drukfouten en hoe is de moeilijkheidsgraad achterin het boek?  In de winkel staat een enorme collectie muziekboeken waar u in alle rust doorheen kan bladeren (er is o.a. bladmuziek voor piano, keyboard, zang/koor, harp, gitaar, hobo, fagot, viool, cello, drums/percussie, accordeon, trompet, trombone, saxofoon, fluit, ukelele, banjo, klarinet, basgitaar, contrabas, blokfluit, etc...). Naast traditionele verkoop in de winkel, versturen ze ook op factuur per post.